koffiebekers advocatenkantoor

Koffiebekers voor advocatenkantoor laten bedrukken

 Wilt u kartonnen koffiebekers laten bedrukken voor een advocatenkantoor? Dan zijn daar allerlei mogelijkheden voor. Hoe werkt het laten bedrukken van koffiebekers precies? Daar gaan we het in dit artikel over hebben. Zo weet u precies waar u moet beginnen om met het bedrukken van koffiebekers aan de slag te gaan.

Grafisch ontwerp voor koffiebekers

Als u koffiebekers laat bedrukken, is het belangrijk dat u voor de juiste bedrukking kiest. U kunt zelf een grafisch ontwerp laten maken of u kunt dit door een drukkerij van koffiebekers laten doen.

Waar moet ik op letten bij het aanleveren van een grafisch ontwerp?

Als u het grafisch ontwerp zelf maakt, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de geldende specificaties. Zo weet u zeker dat een bedrukking uiteindelijk op de juiste manier op koffiebekers wordt aangebracht. Vraag bij een drukkerij om de geldende specificaties. Belangrijk is dat u minimaal weet in welk bestandsformaat een grafisch ontwerp wordt geleverd, welke formaten er zijn en welke marge er minimaal geldt. Ook is het belangrijk om te weten van welke kleuren u gebruikt kunt maken. Zo kunnen de gekozen kleuren ook daadwerkelijk in de bedrukking verwerkt worden en ontstaat daar geen verschil tussen.

Voor welke koffiebekers en bedrukking kiest u? 

Wilt u een grote hoeveelheid koffiebekers laten bedrukken en het liefst voor een lage prijs? Dan is het verstandig om voor een beperkt aantal kleuren te kiezen (vaak is er een maximum van vijf). Op deze manier kost het voor een drukkerij minder tijd om machines in te stellen en ziet u dit terug in de kostprijs. Gaat u voor een full-colour bedrukking? Houd dan rekening met een iets hogere kostprijs. In dat geval kost het meer tijd om de machines in te stellen en kan er meer verkeerd gaan tijdens het proces. Ook is het lastig om het grafisch ontwerp in de praktijk te brengen. Als u voor een bedrukking kiest, zit u in principe altijd vast aan papier, plastic is niet geschikt om op af te drukken en kan vaak alleen voor zeer grote hoeveelheden worden toegepast.

Toebehoren bij koffiebekers bestellen

Aan koffiebekers heeft u op een advocatenkantoor waarschijnlijk niet genoeg. Naast koffiebekers zijn er ook creamers, suikersticks en roerstaafjes benodigd. Gelukkig zijn er oplossingen waarmee u al deze toebehoren in één keer kunt bestellen.

koffie suiker en melkKoffiebekers met bedrukking tijdens evenementen gebruiken

Geeft u advocatenkantoor ook workshops of evenementen? Dan is dit de ideale gelegenheid om de naam uit te dragen. Koffiebekers met eigen bedrukking leveren daar een bijdrage aan. Zo kunt u uw huisstijl op uw eigen manier uitdrukken en wordt u minder snel vergeten. Wilt u naast uw bedrijfslogo ook een andere boodschap uitdragen? Dan kunt u dit uiteraard op een koffiebekertje vermelden. U kunt zelf kiezen hoe een grafisch ontwerp er uiteindelijk uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *