Huur huishoudsters in met verzekering

Huur huishoudsters in met verzekering

Het is niet altijd prettig om van een lange dag werken, thuis aan te komen en te merken dat het minder netjes is dan u prefereert. U bent dan genoodzaakt om het huis schoon te maken, hoewel u uitgeput bent. Hier komt een huishoudelijk hulp goed van pas. Echter gaat huishoudelijk hulp gepaard met goede verzekering. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje, ook tijdens het schoonmaken. Denk maar aan slipgevaar. Helpling stelt u schoonmaak personeel ter beschikking, die verzekerd zijn. Als u reeds ervaring heeft met het aanbod van Helpling, dan kunt u online uw ervaringen delen over het schoonmaakpersoneel dat door Helpling verzekerd is.

Huishoudsters inhuren

Veel mensen zijn bang om vreemden hun woonruimte binnen te laten komen, omdat ze niet zeker weten of hun bezittingen veilig zullen zijn. Omdat er persoonlijke en waardevolle spullen kunnen zijn, waarvan niemand de locatie wilt onthullen. Als u de hele tijd aan het werk bent of u bent gewoon niet thuis, dan kunt u het slachtoffer worden van gewetenloze acties door personen, die uw woning schoonmaken. Daarom is het belangrijk om een schoonmaakbedrijf in de arm te nemen dat verzekering biedt tegen verlies of schade, die kunnen optreden als één van hun werknemers binnenkomt om uw huis schoon te maken. Met andere woorden als er schade of verlies van eigendom optreedt door de schoonmaakster in het huis of appartement, wordt het volledige bedrag van het verlies of schade aan u als klant vergoed. Daarom wordt er geadviseerd om niet een schoonmaakbedrijf in de arm te nemen, dat geen verzekerde werkers aanbiedt, omdat het dan betekent dat u zelf aansprakelijk zult zijn voor elke schade, die wordt veroorzaakt. Bovendien kunnen er eventuele juridische kosten worden gemaakt door het inschakelen van een advocaat op rekening van u als klant. Dus u wordt geadviseerd nooit iemand in huis te nemen voor de schoonmaak van uw woning schoon, die niet gebonden en verzekerd is. U bespaart uzelf onnodige problemen.

Helpling: verzekerde online huishoudsters

Bij Helpling bent u online terecht voor het vinden van huishoudsters, die verzekerd zijn voor thuis, kantoor of commerciële schoonmaak. En ook als u op zoek bent naar huishoudelijk werk, biedt Helpling u de mogelijkheid in dienst bij hun genomen te worden. Dus of u nu op zoek bent naar een huishoudster, schoonmaakster of zelf een professionele schoonmaker bent, die op zoek is naar werk? Helpling biedt de diensten aan. Huishoudelijke hulp, die u via Helpling inhuurt is door Helpling verzekerd. Bij schade zijn de huishoudsters via Helpling verzekerd tot 350 euro bij eigen risico. En bij een externe verzekeraar tot een maximum van 5.000.000 euro bij schade. Als huishouden en opdrachtgever moet u wel voor een veilige werkomgeving zorgen. De verzekering voor eventuele letsel gebeurt beslist niet automatisch dus wees op uw hoede en bescherm uzelf. Om uzelf optimaal hierover te informeren is het belangrijk om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar, maar indien u meer informatie vanuit Helpling nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met zijn klantenservice via marketing@helpling.nl.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *