vergaderen

Een geschikte vergaderlocatie kiezen

Een goede vergaderlocatie vinden, hoe doe je dat? Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je als ondernemer zelf voor ogen hebt wat jouw wensen en eisen zijn voor de locatie. Wat moet er op locatie beschikbaar zijn en wat wil en mag je zelf meenemen? Een geschikte vergaderlocatie vinden is nog niet altijd eenvoudig. Wij helpen je daarom graag bij het vinden van een goede locatie. Waar moet je precies aan denken wanneer je een Wolfslaar vergaderlocatie uitzoekt? Wij leggen dat graag verder uit.

Bereikbaarheid

Misschien wel het allerbelangrijkste is de bereikbaarheid van de locatie. Is het kantoor gelegen in Groningen? Dan is het natuurlijk niet handig om in Amsterdam te vergaderen. Werk je echter samen met verschillende afdelingshoofden en wil je met deze op een locatie vergaderen? Kies dan altijd voor een centrale vergaderlocatie. Op deze manier kan iedereen de locatie goed bereiken en is niet veel kostbare werktijd kwijt aan het reizen. Zorg dat je allereerst een centrale plaats voor ogen hebt om af te spreken, vervolgens kun je in deze plaats een goede vergaderlocatie zoeken.

Grootte

Het klinkt zo simpel, maar toch is het belangrijk dat je een geschikte vergaderlocatie zoekt qua grootte. Zorg dat je de ruimte hebt. Kies een ruimte die noch te klein, noch te groot is. Een te grote vergaderzaal werkt afstandelijk. Zorg dat je een ruimte vindt die precies voldoet aan jouw wensen op het gebied van ruimtelijkheid.

Apparatuur

Zorg dat je altijd dubbelcheckt of alle benodigde apparatuur op locatie aanwezig is, of dat je deze nog zelf mee moet nemen. Het is erg fijn wanneer je apparatuur kunt huren bij de locatie. Zo heb je geen omkijken meer naar de technische rompslomp. Je kunt in het huurcontract voor de ruimte jouw eisen en wensen op het gebied van apparatuur duidelijk maken. Heb je bijvoorbeeld beamers nodig, of meerdere stopcontacten als laadpunten voor laptops? Zorg dat je al jouw wensen en eisen op het gebied van elektronica duidelijk maakt. Zo geniet je van een locatie met alles erop en eraan.

Teambuilden

Een aparte vergaderlocatie kan ook dienen als plek voor teambuilden. Kies daarom niet een standaard of ietwat saaie locatie, maar kies voor unieke vergaderlocaties. Wat dacht je van vergaderen op een dakterras of aan het strand? Je kunt dan na het overleg een strandwandeling maken of genieten van een lekker bakje koffie samen. Het inhuren van catering op de locatie is altijd een aanrader. Een goede werksfeer is belangrijk voor de productiviteit en een dagje vergaderen op een unieke locatie kan daar goed bij helpen.

Op zoek naar een vergaderruimte? Kies niet de eerste, de beste ruimte uit. Zorg dat je een ruimte vindt die aan al jouw eisen en wensen voldoet en geniet van een geweldige vergaderervaring.

 

Bron: Vergaderruimtevinden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *