De LED highbay: ideaal om grote ruimtes te verlichten

De LED highbay: ideaal om grote ruimtes te verlichten

Wanneer je een vrij grote ruimte moet verlichten kan het best lastig zijn om een geschikte lamp hiervoor te vinden. Soms kan het een aardige zoektocht zijn naar die ene perfecte lamp. Gelukkig hoeft de zoektocht niet lang meer te duren want met de LED highbay haal je een krachtpatser van een lamp in huis. Misschien heb je mensen wel eens horen praten over een UFO lamp. Dit is eigenlijk een andere benaming voor de LED highbay die ontstaan is omdat deze lampen best wel wat weg hebben van een UFO. Benieuwd geworden waarom? En zou je graag willen weten wat de voordelen zijn van LED highbays en waar je dit soort lampen kunt aanschaffen? Lees dan even verder want al deze vragen zullen in onderstaande blog behandeld worden.

De lamp in de vorm van een UFO

Zoals hierboven al is genoemd worden LED highbays ook wel UFO lampen genoemd. Dit komt overigens niet alleen door de ronde vormgeving maar ook door de enorme hoeveelheid licht die een LED highbay kan produceren. Daar waar een traditionele gloeilamp slechts 15 lumen per watt kan uitstoten, kunnen LED highbays maar liefst 130 lumen per watt produceren. Dat is een behoorlijk groot verschil! Ondanks het feit dat UFO lampen veel meer licht produceren, verbruiken ze onder de streep minder energie dan de veel minder efficiënte gloei- en halogeenlampen. En dat is niet het enige voordeel van LED lampen in het algemeen en LED highbays in het specifiek.

De vele voordelen van LED highbay lampen

Ben je van plan om de LED highbay lampen op te hangen in vochtige ruimtes? Dat is geen enkel probleem want dit soort lampen zijn erg goed bestand tegen vocht. Ze kunnen daarom ook prima buiten worden geplaatst. LED highbays zijn lampen van zeer hoge kwaliteit die met name goed tot hun recht komen in grote ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan magazijnen en fabriekshallen met een hoog plafond. Om een afstemming op jouw specifieke wensen mogelijk te maken zijn LED highbays te koop in verschillende uiteenlopende kleurtemperaturen. Van helder licht, tot koud wit licht of warm wit licht.

Waar kan ik LED highbays kopen?

Nu je zo hebt gelezen over de vele voordelen van LED highbay lampen wil je natuurlijk ook graag weten waar je dergelijke lampen kunt kopen. Het antwoord hierop is eigenlijk vrij simpel: bij dé specialist in LED lampen, ledlichtstunter.nl. Naast LED highbays kun je hier ook heel goed terecht voor andere soorten LED verlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *