narrowcasting

Advocatenkantoor inrichten met narrowcasting

Narrowcasting is de laatste jaren erg in opkomst. Zo ziet u de digital signage steeds vaker in restaurants, op kantoren en bij venues. Narrowcasting en digital signage zijn twee woorden voor hetzelfde principe: op een beperkte plek audiovisuele content laten zien. Narrowcasting is het tegenovergestelde van broadcasting, waar de content aan een zo groot mogelijke groep wordt weergeven. Het maakt de content visueel waardoor het een beleving wordt. Daarnaast is het makkelijk aanpasbaar, waardoor de weergave van de content altijd actueel en up-to-date is. Het is tegenwoordig erg lastig om de aandacht van de consument te trekken met alles prikkels die er zijn. Door middel van digital signage kunt u deze aandacht weer vestigen op uw winkel, product of dienst.

Wat heb ik nodig voor narrowcasting?

Door de techniek van tegenwoordig is het maken van een eigen digital signage makkelijker dan ooit. Hetgeen wat u hiervoor nodig heeft is narrowcasting software en een scherm om dit er op te presenteren. Er zijn talloze bedrijven die narrowcasting software aanbieden. Dit wordt veelal gedaan door middel van eenvoudig te gebruiken Content Management Systemen. Op deze manier is het makkelijk om de digital signage in te richten naar uw eigen wensen. Ook zijn er natuurlijk meerdere soorten schermen waar u uit kunt kiezen om dit te presenteren. Hierbij is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, anders komt uw boodschap minder krachtig over en dat is zonde.

Advocaten kantoor upgraden met digital signage

Ook in een advocatenkantoor is het hebben van een digital signage erg handig. Zo kunt u een scherm plaatsen bij de deur van uw kantoor om zo binnenkomende klanten te begroeten. Op deze manier zullen zij zich welkom voelen in uw kantoor en de beleving vergroot worden. Er zijn natuurlijk nog meer toepassingen om narrowcasting toe te passen in uw advocatenkantoor. Zo zou u ook een scherm kunnen ophangen in de kantine en de laatste ontwikkelingen hier op laten zien of andere bedrijfsinformatie. Dit zou u dan kunnen afwisselen met de datum van de volgende borrel en de broodjes van de dag. U kunt het zo gek niet bedenken en u kunt het uitdragen op het narrowcasting scherm.

Zelf narrowcasting inrichten

Vaak wordt er gevraagd of het inrichten van de digital signage moeilijk is. Dat is zeker niet het geval, dus kunt u het makkelijk zelf inrichten. De narrowcasting software is gemaakt tot een makkelijk CMS die iedereen kan bedienen. Er zijn ook tal van mogelijkheden om het helemaal naar uw kantoor in te richten. Bij het uitkiezen van de software doet u er verstandig aan om van te voren goed te kijken naar de verschillende systemen die worden gebruikt. Ook moet u hierbij goed kijken naar de service die zij bieden. Sommige aanbieders van de software bieden ook support aan en staat dan voor u klaar, als u er even niet uit komt. Zeker in het begin kan dit nog wel eens van pas komen. Ook is het handig als verschillende gebruikers de verschillende schermen kunnen bewerken. Zo kan de secretaresse de begroeting bij de deur aanpassen en degene die de lunch regelt kan de broodjes van de dag toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *